Tři krásní kluci jako buci

28.04.2009 12:44

K odběru máme tři veliké až obrovské klučíky z vrhu I. Momentálně je ideální doba k odběru. U miminek předpokládám veliký vzrůst :-) Mimča dostanou samozřejmě průkaz původu, zdravotní kartu, stručnou chovatelskou příručku, domovem navoňané hoblinky, hrst zrní pro snazší přechod na jinou směs. Poskytuji chovatelský servis po celý život potkánka ;-) Další informace u vrhu I v miminkách.

K odběru jsou:

ÍJÁČEK - standard, aguti, solid

Je normálně velký jako většina potkánků v chovech :), mimo to je odrzlý a rád zdrhá z klece za člověkem :) Váha k 28.4.2009 je 121 gramů. Ijáčka bych doporučila hlavně jako mazlíčka (bílé prstíčky), nebude pravděpodobně vážit přes 550 gramů, takže vhodný kapesní potkan :-)

 

IFÁNEK - standard, béžový, solid

Ifánek je trochu přerostlý potkánek stejně jako většina miminek z vrhu I :-D. Má výbornou barvu a stavbu těla. V dospělosti bude obrovský :-)) Mimo to je takový pomalounký a mazlivý, prostě ideální potkaní chlap:-) Ifánka bych doporučila k promyšlenému chovu kvůli stavbě (má jinak bílé prsty na nohách), ale i na výstavy a samozřejmě na mazlíčka. Váha k 28.4.2009 - tedy v 5ti týdnech - je 167 gramů.

 

IN-CHOCO - standard, čokoládový aguti, berkshire

Tenhle kluk je obrovský a taky mazel. Váží k 28.4.2009 178 gramů!! :-) Doporučila bych ho hlavně jako mazlíčka, kvůli nestandardnímu znaku nebude uchovněn. Hodil by se i do bezpapírového chovu ke zvětšení fyzické stavby potkanů v linii :-) Při správném krmení dosáhne 650 gramů úplně s přehledem :) Takže nekupujte fretky a morčata, pořiďte si chytrého potkánka :-D

—————

Zpět